Hjemmelavet Tiramisu dessert Gourmet Bistro

Ingredienser til tiramisu
500 g mascarpone
175 g sukker
Korn fra 1 stang vanilje
4 stk æg
24 ladyfingers
5 dl god stærk kaffe eller anvend espresso – skal være afkølet med 1/2 dl amaretto likør
3 spsk kakao pulver

Tilberedning
Pisk mascarpone med sukker og kornene fra vaniliestangen.
Del æggene og sæt hviderne til side.  Tilsæt 4 æggeblommer til mascarpone creme og fortsæt med at piske et par minutter, indtil det bliver lyst.
I en separat skål piskes hviderne til skum og vend det forsigtigt i massen .
Tilføje amaretto likør til espresso (du kan også lave den med kaffe). Gennemblød savoiardi kiks / ladyfingers i espresso kaffen og husk altid her at vende sukker siden ned mod cremet.
Dæk bunden af et stort fad med de gennemblødte kiks og læg efterfølgende så et lag af mascarpone – blandingen
Fortsæt med at bygge lag i fadet vekslende mellem gennemblødt kiks og mascarpone. Det sidste lag skal være mascarpone creme.

Drys rigeligt med kakao pulver (brug en finmasket sigte).

Stil din helt egen italiensk Tiramisu i køleskabet min. 4 timer før serveringen!

For at se vores desserter klik her