Tips til pizza

3 gode råd til en god pizza

3 GODE RÅD til hvordan du laver en god pizza hjem i køkkenet ! Undgå FEJL når du skal imponere dine gæster med en god pizza! 🍕🍷🍾

✅ Tit laver du pizza hjem i din ovn, men bunden bliver ikke ligeså sprød og god som den lokale pizzaria du køber pizza fra. Det skyldes at ovne hos de enkelte pizzaria har flad bagesten indbygget og kan varmes op til 316 grader, hvilket påvirker kvaliteten på pizzabunde i høj grad. De bliver mere sprød, god og får skorpe, når der bages på bagesten under høj varme. Nu om dage kan man købe små bagesten til hjem når man skal lave pizza fra forskellige detailbutikker. Køb den og sæt den ind i ovnen og varme ovnen op, dog helst ikke over 320 grader.


✅ Anvend altid Tipo “00” mel og ikke andet. Det er den finest formalet italienske mel og er mere hvid. Den har mindre protein og fiber indhold. Tipo 00 er velegnet til kager, focaccia og Pizza. Et godt tricks hertil er at lave dejen med koldhævet surdej, for at give pizzabunden mere moden smag og få sprød bund. 
✅ Sørger for at lave din tomatsauce med san marzano-tomater eftersom de har få kerner og skindet er nemt at tage af. Tilføje gerne olivenolie i din tomatsauce for at tomatsaucen ikke synker ned i pizzabunden mens den bages.

Holder du fødselsdag, konfirmation eller en anden begivenhed så se vores deals her.

Pizza Margherita